Kirjat - Books

Ilmaista opastusta kuvan tekemiseen - Free Lessons for Creating Art
 

1
Teoria & tekniikka,
Theory & technique
Kuvan tekeminen, Creating Art


Kimmo Pälikkö näyttää uudessa 250 sivuisessa kirjassaan yli 500 kuvan avulla mm. miten tehdään kaunis ja toimiva kuva, miten maalataan pilvet, puut tai muotokuva ja miten kuuluisat taiteilijat suunnittelivat teoksiaan. Runsaasti maalausvaiheittain eteneviä esimerkkisarjoja, joiden avulla lukija voi itse harjoitella kuvan tekemistä. Teksti on myös englanninkielisenä. Kirja on kovakantinen, muovipinnoitettu ja sivukoko on A4.

AVAA KIRJAN VERKKOVERSIO TÄSTÄ
OPEN THE NET VERSION FROM HERE

Kimmo Pälikkö shows how to create beautiful, interesting and effective image. Over 500 illustrations and examples enables reader to learn art techniques from master painters. All texts are also in english.

ISBN 951-96599-3-5

HUOM: Tarjouspaketista tuleva alennus
lasketaan kirjojen toimituksen yhteydessä!

Nyt myös yksittäisalennuksessa.

HINTA / PRICE 30.00 E


2
Kasvot, Faces
Kuvan tekeminen, Creating Art


SISÄLTÄÄ KULTAINEN LEIKKAUS -LIITTEEN
CONTAINS GOLDEN RATIO ATTACHMENT

Kimmo Pälikkö paljastaa uudessa kirjassaan yksityiskohtaisesti kasvokuvan tekemisen salat. Lisäksi mukana on kattava tietopaketti kultaisesta leikkauksesta ja sen käytöstä taiteessa. Teksti on myös englanninkielisenä. Kirja on ommelsidottu, pehmeäkantinen ja sivukoko on A4.

AVAA KIRJAN VERKKOVERSIO TÄSTÄ
OPEN THE NET VERSION FROM HERE

Kimmo Pälikkö reveals in detail how to make facial potraits. Included is also information about golden ratio and how to use it in art. All texts are also in english.

ISBN 951-96599-3-5

HUOM: Tarjouspaketista tuleva alennus
lasketaan kirjojen toimituksen yhteydessä!


HINTA / PRICE 25.00 E


3
Maisemat, Landscapes
Kuvan tekeminen, Creating Art


Kimmo Pälikkö näyttää uudessa 168 sivuisessa kirjassaan mm. miten tehdään kaunis ja toimiva maisemakuva, miten maalataan vesi, rakennukset, pilvet, puut ja miten kuuluisat taiteilijat suunnittelivat teoksiaan. Runsaasti maalausvaiheittain eteneviä esimerkkisarjoja, joiden avulla lukija voi itse harjoitella kuvan tekemistä. Teksti on myös englanninkielisenä.

AVAA KIRJAN VERKKOVERSIO TÄSTÄ
OPEN THE NET VERSION FROM HERE

Kimmo Pälikkö shows how to create beautiful, interesting and effective image. Generous amount of illustrations and examples enables reader to learn art techniques from master painters. All texts are also in english.

ISBN 951-96599-3-5

HUOM: Tarjouspaketista tuleva alennus
lasketaan kirjojen toimituksen yhteydessä!


HINTA / PRICE 25.00 E


4
Kukat & luonto,
Flowers & nature
Kuvan tekeminen, Creating Art


Kimmo Pälikkö näyttää uudessa 128 sivuisessa kirjassaan miten tehdään upeita kuvia kukka-asetelmista ja maisemista luonnon helmassa. Runsaasti maalausvaiheittain eteneviä esimerkkisarjoja, joiden avulla lukija voi itse harjoitella kuvan tekemistä. Teksti on myös englanninkielisenä. Kirja on ommelsidottu, pehmeäkantinen ja sivukoko on A4.

AVAA KIRJAN VERKKOVERSIO TÄSTÄ
OPEN THE NET VERSION FROM HERE

Kimmo Pälikkö shows how to create beautiful, interesting and effective images from subjects ranging from flowerarrangements to natural scenery. Practical step-by-step instructions and examples enables reader to learn art techniques from master painters. All texts are also in english.

ISBN 978-952-67021-6-2

HUOM: Tarjouspaketista tuleva alennus
lasketaan kirjojen toimituksen yhteydessä!


HINTA / PRICE 25.00 E


5
Linnut
Birds
Kuvan tekeminen, Creating Art


Kimmo Pälikkö näyttää uudessa 151 sivuisessa kirjassaan miten tehdään upeita lintu maalauksia. Tässä sarjan viidennessä osassa on runsaasti valmistusvaiheittain eteneviä esimerkkisarjoja, joiden avulla lukija voi itse harjoitella kuvan tekemistä. Teksti on myös englanninkielisenä. Kirja on ommelsidottu, pehmeäkantinen ja sivukoko on A4.

AVAA KIRJAN VERKKOVERSIO TÄSTÄ
OPEN THE NET VERSION FROM HERE

Kimmo Pälikkö shows how to create beautiful bird paintings in this fifth part of the series. Practical step-by-step instructions and examples enables reader to learn techniques from master painter. All texts are also in english.

ISBN 978-952-68136-4-6

HUOM: Tarjouspaketista tuleva alennus
lasketaan kirjojen toimituksen yhteydessä!


HINTA / PRICE 35.00 E


6
Helsinki -kirja

Tässä kirjassa näytetään Helsingin kehittymistä Kimmo Pälikön taideteosten avulla 1970-luvulta nykypäivään asti.
Yli 20 vuoden taidetyöt on sovitettu n. 250 sivuisen ART-Helsinki -kirjan lehdille. Kookas (A4), kauttaaltaan nelivärinen ja kovakantinen kirja on kaunista katseltavaa. Kirja sisältää sopivasti tietoa rakennusten syntyhetkistä ja suunnittelijoista. Kaupunkikuvia täydentävät muutamat Kuninkaantien varrella olevat kartanot, tunnetut taiteilijakodit sekä kulttuurikohteet. Teoksen lopussa on hakukoodeilla varustettu kartta, jonka avulla näkymät voi paikallistaa. Kirjan teksti on Suomen lisäksi Ruotsin, Englannin ja Venäjän kielellä.

Lisätietoa / More Info

In this book the changing scenery of Helsinki is seen through the eyes of Kimmo Pälikkö over a period of 20 years.
The size of the book is A4 and it is throughoutly
4-colored hardcover. Suitable amount of information of origins of the buildings is provided. Also included is a map with easy search codes for locating the buildings. All texts are in Finnish, Swedish, English and Russia.

ISBN 951-96599-5-1

HINTA / PRICE 42.00 E


7
Postikorttikirja 1972-2008

Kirja sisältää tiedot ja kuvat yli 1450 kortista jotka on julkaistu vuosina 1972-2008. Kortteja on painettu yli 85 miljoonaa kappaletta. Pälikön kuvallinen tuotanto sisältää kulttuurimaisemia, kadonneita kaupunki- ja maaseutukuvia sekä luontoa.

Book contains pictures and information of Kimmo Pälikkös post cards from years 1972-2008. Over 85 million cards have been printed. The internationally aclaimed graphical production ranges from old finnish cultural sceneries of city and agricultural life to nature.

HINTA / PRICE 25.00 E


9
Grafiikan luettelo

Kuvallinen katalogi Kimmo Pälikön Grafiikan töistä.

HINTA / PRICE 12.00 E


10
Taustaa 1

Tekijänoikeudesta maailmaan ensimmäinen osa kertoo kehitysoppia verhoavista uskomuksista ja tieteen nimissä tehdyistä huijauksista. Toinen osa kertoo miten Raamattu ottaa kantaa maailman ja elämän syntyyn ja ylläpitoon. Lisätietoja www.taustaa.fi

First part tells about myths masking evolution-digma and the second part illuminates what Bibble tells about greation of world and life.

ISBN 951-96599-2-7

HINTA / PRICE 8.00 E


11
Taustaa 1 ja 2

Edullinen kahden kirjan paketti

Kirjojen artikkelit kertovat tieteen nimissä tehdyistä huijauksista ja kehitysoppia verhoavista uskomuksista. Lisätietoa www.taustaa.fi.

Hoaxes done in the name of science that strenghten the belief to evolution. Affordable two book bundle.

HINTA / PRICE 15.00 E


12
Taustaa 2

Taustaa 2 -kirja kertoo artikkeleissaan kehitysoppia verhoavista uskomuksista, tieteen nimissä tehdyistä huijauksista ja yleiseen tietoon toimitetuista puolitotuuksista sekä siitä, mitä kaikkea jätetään kertomatta, jotta usko kehitysoppiin säilyisi.
Lisätietoja www.taustaa.fi.

The book covers hoaxes done in the name of science that strenghten the belief to evolution.

ISBN 951-96599-4-3

HINTA / PRICE 10.00 E


13
Taustaa 2 ja 3

Edullinen kahden kirjan paketti

Kirjat kertovat kertovat tieteen nimissä tehdyistä huijauksista ja kehitysoppia verhoavista uskomuksista. Niihin on kerätty tietoa maailmankuvaamme muokkaavista uskomuksista ja tieteellisistä löydöistä.

Lisätietoa www.taustaa.fi.

Hoaxes done in the name of science that strenghten the belief to evolution. Also summarizes information about beliefs and scientific discoveries that affect our view of the world. Affordable two book bundle.

HINTA / PRICE 20.00 E


14
Taustaa 3

Käsityksemme maailmasta vaikuttaa päätöksentekoon ja erilaisten ilmiöiden tulkintaan. Taustaa-kirjoihin on kerätty tietoa maailmankuvaamme muokkaavista uskomuksista ja tieteellisistä löydöistä. Taustaa 3 -kirja kertoo näistä löydöistä ja ihmiskunnan siirtymisestä nykyaikaan sekä niistä voimista, jotka muuttavat ympäristöämme jo meidän elinaikanamme.

Professori Matti Leisola on kirjoittanut kirjan esipuheen.

Lisätietoja www.taustaa.fi.

The book summarizes information about beliefs and scientific discoveries that affect our view of the world.

ISBN 978-952-67021-8-6

HINTA / PRICE 12.00 E


15
Taustaa 1, 2 ja 3

Edullinen ja kattava kolmen kirjan paketti

Kirjat muodostavat kattavan kokoelman tietoa. Se kattaa tieteen nimissä tehtyjä huijauksia ja kehitysoppia verhoavia uskomuksia. Lisäksi Taustaa-kirjoihin on kerätty tietoa maailmankuvaamme muokkaavista uskomuksista ja tieteellisistä löydöistä. Sarja kertoo myös näistä löydöistä ja ihmiskunnan siirtymisestä nykyaikaan sekä niistä voimista, jotka muuttavat ympäristöämme jo meidän elinaikanamme.

Lisätietoa www.taustaa.fi.

The affordable and complete taustaa book bundle.
Contains three books in finnish.

HINTA / PRICE 25.00 E


16
Taustaa Liite A

Taustaa Liite A valottaa useiden esimerkkien avulla maakerrostumien ja fossiilien synnyn syitä.

Se kritisoi nykyisen tieteellisen käsityksen mukaista teoriaa jossa kerrostumien ikä määritellään satoina miljoonina vuosina.
Lisätietoja www.taustaa.fi

HINTA / PRICE 5.00 E


17
Taustaa Liitteet A ja B

Nyt saat kummatkin Taustaa-kirjasarjan liitteet yhden hinnalla!

Lisätietoja liitteistä www.taustaa.fi

HINTA / PRICE 5.00 E


18
Taustaa Liite B

Liitteessä vastataan kysymyksiin:

  • onko olemassa todisteita siitä, että ihmisellä ja apinalla olisi yhteinen kantamuoto?
  • onko mainostettu Ida-fossiili puuttuva rengas alkunisäkkään ja ihmisen välissä?
  • mihin perustuvat väitteet, että ihmisen ja simpanssin geneettinen ero olisi vain 1-1½ prosenttia?
  • miten nykytiede kumoaa apinan ja ihmisen samankaltaisuuden?
Lisätietoja www.taustaa.fi

HINTA / PRICE 5.00 E


19
Taustaa Diasarja 1

Painettu versio Kimmo Pälikön
Luonto vastaa maakerroksista -Taustaa diasarjasta.

52 sivua täydentämään taustaa-kirjasarjaa ja sen liitteitä.

Verkkoversion löydät www.taustaa.fi/diat

HINTA / PRICE 5.00 E


20
Taustaa Diasarjat 1 ja 2

Pakettihintaan Kimmo Pälikön
Oman historiamme muistiinpanoja ja
Luonto vastaa maakerroksista -Taustaa diasarjoista.

Yhteensä muhkea 100-sivun tietopaketti täydentämään taustaa-kirjasarjaa ja sen liitteitä.

Verkkoversiot löydät www.taustaa.fi/diat

HINTA / PRICE 8.00 E


21
Taustaa Diasarja 2

Painettu versio Kimmo Pälikön
Oman historiamme muistiinpanoja -Taustaa diasarjasta.

48 sivua täydentämään taustaa-kirjasarjaa ja sen liitteitä.

Verkkoversion löydät www.taustaa.fi/diat

HINTA / PRICE 5.00 E


Ilmaisia Taustaa kortteja - Free Taustaa postcards